ARO

30.06.2012 12:05

Celé jméno: Aro Volturi

Narozen: 3000 př.n.l.

Přeměněn: ???

Stav: upír

Talenty: Umí číst všechny myšlenky na , které jste kdy mysleli. Ale pouze dotekem dlaně.

Vztahy: Bratři Caius a Marcus, manželka Sulpicia

Povolání: Je hlavní ze tří vůdců Volturiových. To on je hlavním zakladatelem tohoto clanu. Aro vystupuje také jako mluvčí za celou gardu a Caiuse s Marcem.

Barva vlasů: černé

Barva očí: karmínově sitě rudá/ černá

Barva pleti: Průsvitně bílá

Původ: Řecko

Obydlí: Itálie (Volterra)

Záliby: Schromažďování  archývů, spisů a uschovává historii pro Volturiovi. Miluje nové příběhy. A zbírá nové talenty do své gardy. Jeho poklady jsou čarodějnická dvojčata. Alec a Jane.

Osobní historie:Narodil se kolem roku 1300 př.n.l. v Řecku a už od malička byl ambiciózní. Byl přeměněn kolem 40-tého roku života, což byl též výsledek jeho touhy po moci. Během prvního století života se potkal s Caiusem a Marcusem a začli cestovat spolu. Aro měl všam v plánu mnohem více a tak přišel s plánem na ovládnutí upírského světa. S Caiem a Marcusem se dohodli na společném vládnutí. Později se ke klanu přidala Arova biologická sestra Didyme, kterou Aro přeměnil v naději, že bude mít podobný dar jako on a též potom i svou ženu Sulpicii, kterou též přeměnil.

Aro byl ale vždy nejsilnějším článkem tohoto klanu ať už je to skrze jeho povahu či jeho dar číst myšlenky jiných. To on vytvořil koncept zákonů a pravidel, které by mohly změnit upírský svět. Poté co Marcus ztratil manželku a Caius se začal zajímat o kárnou složku vlády se Aro postaral o to ostatní.Jeden z největších jeho objevů byly dvojčata Alec a Jane. Aro se o nich dověděl z myšlenek jednoho nomáda a vydal se je hledat. Avšak v té době byly ještě batolata a Aro je nechal dospět. Avšak jejich dary byly zjevné už v lidské podobě a pověrčivý vesničané je později nechali upálit. Aro se o jejich náhlém osudu dověděl na poslední chvíli a dorazil když už oba hořely. Ihned začal s přeměnou a kvůli vlastním zákonům byl nucen vyvraždit celou vesnici. To se odehrálo kolem roku 800 n.l.

Aro je od přírody uvážlivý a trpělivý. Hledá takové talenty, kteří znásobí sílu Volturi. Je fascinován Aliciným talentem vidět budoucnost a moc by ji chtěl.

Do Volterry ale přicházejí nejen upíři, kteří se chtějí k Volturi přidat, ale i takové zdvořilostní návštěvy. Upíři jsou od přírody zvídaví. Aro jim dodává sebedůvěru.

Když do Voltterry přišel Carlisle.Ara zaujala jeho vegeterianská strava.Snažil se ho přimět aby pil lidskou krev ale Carlisle odmítal.Aro mu často také podstrkoval krvácejicí oběti chtěl vědět jak na to Carlisle zareaguje.

Aro dbá na dodržování zákonů a je nesmírně zvědavý. Uchovává různé cennosti, střádá spisy, uchovává historii a miluje nové příběhy. Kupříkladu se ví, že dlouhou dobu studoval “Nesmrtelné děti” a snažil se je nějak ochočit, nakonec ale došel k závěru, že všechny nesmrtelné děti jsou nebezpečné a musejí být zničeni. Existence Reneesme jej zaskočila a potěšila zároveň.

Pod jeho šibalským úsměvem se skoro vždy skrývá skrytý úmysl. Renata je jeho osobním strážcem.